CICEP søker PhD og postdok

CICEP har to ledige stillinger som doktorgradsstipendiat (PhD) og postdoktor.


Ledig stipendiatstilling

CICERO Senter for klimaforskning skal tilsette en doktorgradsstipendiat for fire år (med 25% pliktarbeid). Personen vi søker må ha mastergrad (eller tilsvarende) i statsvitenskap eller økonomi. Personen må også ha god arbeidskapasitet, samt interesse for allsidige og tverrfaglige problemstillinger. Stillingen er knyttet til et nyopprettet tverrfaglig senter for forskning om strategiske utfordringer i internasjonal klima- og energipolitikk.Post-Doctoral Research Fellowship

A position as a Postdoctoral Fellow is available in the Department of Political Science. The position is housed in the CICEP research centre. In the Department of Political Science, teaching is organised into five sections: public policy and administration, comparative politics, political theory, international politics, and research methods. The appointment is for a fixed term of 4 years. The appointee will have a 25% teaching requirement, and should preferably teach within the field of international politics. One may only hold one fixed-term position at the same institution. The language of instruction is normally Norwegian.

Publisert 24. nov. 2011 09:49